hieronta 3Fysioterapiassa hieronta on lääkinnällistä hierontaa, jota käytetään rentoutuskeinona ja esihoitona ennen nivelten käsittelyä sekä liikehoitoja. Hieronta lievittää lihasperäisiä vaivoja ja aktivoi elimistön omia parannusmekanismeja.

Hoitolaitoksessamme on käytössä Manuthera hoitopöytä, jolla voidaan auttaa hieronnan aikana tehokkaasti esim. selän nivelten liikkuvuuteen ja nivelkapselin toimintaan sekä samalla verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat. Näin saadaan kipua nopeasti lievitettyä ja selän toiminnallisuutta parannettua.

Tarjoamme myös rentoutumistaitoa parantamaan eri tekniikoilla tehtyä hierontaa esimerkiksi intialaista päähierontaa, meridiaaniterapiaa, akupainantaa ja vauvahierontaa.

 

Intialainen päähieronta rentouttaa

Intialainen päähieronta on luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle.

Hieronta rentouttaa jännittyneitä niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa. Se sopiikin mainiosti jännitysniskaoireiden lievittämiseen.

Hieronta saattaa myös lievittää ahdistuneisuutta ja masennusta sekä helpottaa migreenin ja muiden päänsärkyjen oireita. Hieronta antaa syvää rauhallisuuden ja levollisuuden tunnetta ja parantaa keskittymiskykyä. Myös unen laatu usein syvenee hoitojen jälkeen. Pään hierominen vilkastuttaa hiuspohjan verenkiertoa ja vauhdittaa näin normaalia hiustenkasvua.

Hoidossa saa olla aivan hiljaa, tunnustella ja kuulostella omia tuntemuksiaan. Koska hieronta on klassista hierontaa kevyempää, jotkut saattavat jopa nukahtaa hieronnan aikana. Hoidon jälkeen mieli voi olla tavallista herkempi.

 

  • Lahjaideoita 30-06-2018

      Kuntokulmasta -fysioterapia, osteopatia sekä hierontalahjakortit - terveystuotteet -jumppavälineet - terveystyynyt ja -patjat   TERVETULOA!           Soinin Kuntokulman uudet kotisivut sisältävät  uusia ominaisuuksia: tietoturvallinen julkaisujärjestelmä GDPR eli EU:n tietosuoja-asetukset ovat otettu huomioon uudessa...

    Lue lisää: Lahjaideoita

  • PILATES 09-07-2018

    Lue lisää: PILATES